12 d’abr. 2012

Nou monogràfic al Puig Coca: "Aprenent a comunicar. Treu el millor partit de tu mateix/a!"







El Centre de Recursos Laborals (CRL) del Puig Coca impartirà un nou monogràfic el proper divendres 27 d'abril, de 9.30 a 13.30 h, anomenat Aprenent a comunicar. Treu el millor partit de tu mateix/a!
Hem de ser conscients de les nostres paraules, del to de la veu, del ritme de la nostra conversa, de la mirada, de la nostra expressió facial, de la postura corporal, dels gestos de les mans... Tot ens serveix per comunicar. Nosaltres transmetem idees, creences, actituds i emocions. Segons paraules de Paul Watzlawick: “No és possible no comunicar”.
Després d’això se’ns presenten diverses qüestions: Com comunico? Què transmeto quan m’expresso? Tinc clar què vull aconseguir? Ho aconsegueixo? Quins efectes té sobre els altres? Aconsegueixo el que em proposo? I és clar, si estem comunicant en tot moment, amb intenció o sense, resultarà molt important saber com comuniquem i què transmetem. El primer pas és millorar aquests aspectes incrementant les nostres oportunitats en la vida laboral i en la personal.
Totes les persones interessades en assistir al monogràfic ho poden confirmar a partir del 10 d'abril al correu electrònic: ocupacio@esplugues.cat o bé al telèfon 93 372 04 16.
Tingueu en compte que les places són limitades. 










































Monogràfics a la carta 
Ens volem adaptar als teus interessos i necessitats i organitzar activitats d’acord amb aquestes. Fent clic en el següent enllaç trobaràs un document Word on pots marca amb una creu aquells tallers o monogràfics que més t’interessin. Els temes d'aquests aniran en funció de les persones interessades que seran un mínim de 6. Tu tries! Què t'interessa?! 

Monogràfics a la carta - 252 kb
 Veure  Descarregar